Imagen de Luis Vives
Second Round. Art i lluita als instituts valencians
de Luis Vives - martes, 8 de septiembre de 2015, 23:29
 


EXPOSICIÓ I ACTIVITATS EN DEFENSA DE LES ARTS PLÀSTIQUES EN L'EDUCACIÓ AMB LA UNIVERSITAT DE VALENCIA: SECOND ROUND. ART I LLUITA ALS INSTITUTS VALENCIANS

El projecte SECOND ROUND. Art i Lluita als Instituts Valencians, està organitzat per l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València, amb el recolzament del vicerectorats de Participació i Projecció Territorial, de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, de Cultura i Igualtat, amb dotze instituts valencians de secundària, entre els quals hi som.

La Universitat de València demostra així el seu recolzament a les arts i l’educació artística, en un moment de dificultats com l’actual.

El projecte consisteix en una exposició itinerant que reivindica la importància de l’educació artística a secundària, ficant en valor el que s’ha fet durant les dècades de la democràcia i el que s’està fent ara mateix als instituts. A més a més de diferents activitats, com ara xarrades i comferències impartides per especialistes de l'educació artística del mon universitàri de la cultura (Román de la Calle, Didier Eribon, Imanol aguirre, María acaso, Roser Juanola, Ricardo Marín i altres), tallers, creació d'un audiovisual conjunt, i moltes més que anirà definint cada centre.

El dimarts 6 d'octubre per la vesprada, a l'IES Lluís Vives inaugurem la primera exposició d'aquest projecte, que desprès anirà a l'IES Juan de Garay, Clot del Moro (Sagunt), l'Estació (Ontinyent), Laurona (Lliria), Tirant lo Blanc (Torrent), Número 1 (Requena), Benlliure, Josep Ribera (Xàtiva), Ausias March (Manises), Sanchis Guarner (Silla), Maria Enriquez (Gandia), i per a finalitzar, en juny de 2016, una exposició conjunta a La Nau, la sala d'exposicions de la Universitat de Valencia.

L'exposició al nostre centre consistirà en una mostra de treballs del nostre alumnat i exalumnat. APROFITEM PER FER UNA CRIDA A L'ANTIC ALUMNAT PER QUE COLABOREN AMB LA SEUA OBRA I ENS MOSTREN LA EVOLUCIÓ ARTÍSTICA.

També hi haurà diferents manifestacions artistiques com performance, instal·lacions, cabalgada de l'art, conferències...

L'exposició romandrà oberta fins al 15 d'octubre. VOS ESPEREM