instantanealluis
Concurs Experimenta 2014 ( en actualització permanent)
de Lluís Piqueras - sábado, 24 de mayo de 2014, 09:12
 

experimenta 2014 ENHORABONA !!

Enguany han aconseguit millorar la marca del Vives

L’alumnat de Tecnologia del Vives torna a guanyar el Primer Premi de les Aplicacions Tecnològiques del Batxillerat i el Premi del públic del Concurs EXPERIMENTA 2014

Aquest diumenge, 30 de març, els exteriors del Museu de les Ciències de València acollien la novena edició de "EXPERIMENTA 2014". Concurs d'Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia, que organitza anualment la Facultat de Física de la Universitat de València, i que pretén convertir als estudiants d'ensenyaments mitjans (ESO, batxillerat i cicles formatius) en protagonistes actius i creatius de la ciència i la tecnologia.

L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'IES Lluís Vives (Paloma Giménez Verdeguer, Nami Gradolí Giner, David Marín Montaner, Belén Martí Pérez i Pau Olmo Ciges, amb el seu projecte sobre "Què fem amb el fem?" han guanyat el Primer Premi de la categoria de Projectes de Tecnologia del Batxillerat.

Així mateix, el mateix projecte, sobre el tractament dels residus urbans, ha estat escollit per la majoria del públic assistent com el millor projecte presentat en l’actual edició del Concurs Experimenta i ha obtingut el Premi del Públic Experimenta 2014.

Enhorabona a l'alumnat de Tecnologia de 2n de Batxillerat per la seua dedicació en la preparació dels treball presentat, de molta qualitat i alt nivell d'execució al parer dels jurats del concurs i del públic assistent (però sols hi ha un premi per categoria).

Felicitacions al professorat de Tecnologia del Vives que, una vegada més, ha sabut encoratjar el seu alumnat per traure el millor de tots ells.

I per últim, fer palés l'agraïment del professorat del Departament de Tecnologia a les famílies de l' alumnat participant per l'entusiasme i paciència demostrades les darreres setmanes; i a tot l'alumnat (actual i passat), així com a les seves famílies, pel continu suport rebut. Agrair-los a tots ells l'interés demostrat per la ciència i la tecnologia en els darrers dies i, especialment, en un dia tan complicat com el d'ahir.

Clica ací per vore els Premis i més informacions del concurs.

Fotos del concurs

Recull de premsa:

http://www.adeituv.es/noticias-experimenta/


http://www.laveupv.com/noticia/8551/els-estudiants-de-secundaria-baten-records-en-la-la-fira-experimenta-2014


(Editado por Luis Vives - miércoles, 2 de abril de 2014, 06:36)