instantanealluis
Concurs Experimenta 2014
de Lluís Piqueras - sábado, 29 de marzo de 2014, 06:49
 

El proper diumenge, 30 de març, el passeig sud del Museu de les Ciències de València acollirà la novena edició del Concurs "EXPERIMENTA". Concurs d'experiments i demostracions de Física i Tecnologia, que organitza anualment la Facultat de Física de la Universitat de València, i que pretén convertir als estudiants d'ensenyament mitjà (ESO, batxillerat i cicles formatius) en protagonistes actius i creatius de la ciència.

L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'IES Lluís Vives participarà amb un projecte en la categoria de Tecnologia de Batxillerat sobre aplicacions tecnològiques en les plantes de tractament de residus urbans: “Què fem amb el fem?” (TB-08).

Durant la jornada, el concurs es transformarà en una fira oberta al públic general en la qual els participants podran mostrar i explicar els diferents treballs que opten als premis del concurs. Una bona iniciativa per apropar la ciència a la ciutadania i millorar la cultura científica.

PROGRAMA:

10:00-13:00 h. FIRA DE FÍSICA I TECNOLOGIA

La Fira de Física i Tecnologia constitueix la fase final del concurs amb els projectes que han estat seleccionats en el concurs. L'exposició es mostrarà a l'aire lliure en diverses zones de l'exterior del museu . Els visitants podran formular totes aquelles qüestions que desitgen per comprendre els principis físics en els què es basen els experiments, i podran votar als concursants i projectes preferits. Simultàniament, en el taller Fisicalandia, els més menuts podran construir demostracions senzilles de física.

13:30 – 14:00 h. LLIURAMENT DELS PREMIS I CLAUSURA

A l'Auditori del Museu tindrà lloc el lliurament de premis del concurs.

ACUDIU I DONEU SUPORT ALS VOSTRES COMPANYS, VOTANT-LOS !!

Més informació:

http://experimenta.blogs.uv.es/?page_id=730

Polsa damunt de
"EXPERIMENTA 2014" per visualitzar el projecte del Vives.