Imagen de Luis Vives
Dia Internacional del llibre
de Luis Vives - jueves, 22 de abril de 2010, 12:38
 

L’IES Lluís Vives participa en l’experiència de bookcrossing/alliberar llibres amb motiu del Dia Internacional del llibre.

El proper dia 23 d’abril, amb motiu del Dia Internacional del Llibre, l’IES Lluís Vives compartirà una experiència de bookcrossing (alliberar llibres de diferents llengües)  amb tot l’alumnat del centre.

L’objectiu d’aquesta activitat és incentivar la lectura  de tot l’alumnat del centre.

Es deixaran llibres en diferents espais del centre. Tindran tres etiquetes:

·      La  primera  d’elles en la portada amb el logotip de l’IES lluís Vives i un xicotet text aclaratori SÓC UN LLIBRE LLIURE´.

·      La segona etiqueta, us donarà instruccions per a participar en aquesta experiència,des de la pàgina web del centre i així podrem conèixer la vostra  opinió sobre el llibre, on l’heu trobat, on el deixareu   i altra informació que considereu escaient.

 ·      La tercera etiqueta  la trobareu en l’últim full  i podreu deixar el vostre nom,la data i el lloc on estava el llibre.  

Cada llibre, tindrà en les  seues etiquetes, les instruccions necessàries per  a facilitar a la persona que l’haja llegit la seua participació, a més estaran registrats en la pàgina web del centre.  Una vegada llegits, haureu d’indicar el lloc on l’heu trobat i també on l’heu deixat.

Caldrà doncs, entrar al bloc: Llibrelliurevives.blogspot.com  i deixar la informació.

ARA JA PODEU LLEGIR, REGISTRAR  I ALLIBERAR EL LLIBRE QUE US HEU TROBAT

 GAUDIU DE LA LECTURA!!!