instantanealluis
"CONCURS EXPERIMENTA 2013"
de Lluís Piqueras - jueves, 25 de abril de 2013, 14:35
 

ENHORABONA !!

L’alumnat de Tecnologia del Vives torna a guanyar els Primers Premis de les dues categories del concurs EXPERIMENTA 2013

Ahir, diumenge 21 d'abril, el Botànic acollia la viutena edició de "EXPERIMENTA 2013". Concurs d'Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia, que organitza anualment la Facultat de Física de la Universitat de València, i que pretén convertir als estudiants d'ensenyament mitjà (ESO, batxillerat i cicles formatius) en protagonistes actius i creatius de la ciència.

L'alumnat de 4t d'ESO de l'IES Lluís Vives (Matvey Guerasimov, Elisa Rodríguez Santisteban, Alejandro Romaguera Asensio i Jorge Sintes Fernández) amb el seu projecte sobre " De Faraday i Maxwell a Tesla: Aplicacions de l’electromagnetisme" guanyaren el Premi de la categoria de Projectes de Tecnologia de l'ESO.

Així mateix, l'alumnat de 2n de Batxillerat de l'IES Lluís Vives (Adrià Álvarez Donet, Alba Grau Moreso, Jaime Laborda, Víctor Silva Segarra) amb un projecte sobre "Mecatrònica" guanyaren el Premi de la categoria de Projectes de Tecnologia en el Batxillerat.

Enhorabona a l'alumnat de Tecnologia de l'ESO i de 2n de Batxillerat per la seua dedicació en la preparació dels treballs presentats, tots ells de molta qualitat i alt nivell d'execució al parer dels jurats del concurs (però sols hi ha un premi per categoria).

Felicitacions al professorat de Tecnologia del Vives que, una vegada més, ha sabut encoratjar el seu alumnat per traure el millor de tots ells.

Clica ací per vore els Premis i més informació del concurs.